4 broilerin rintapalaa (maustamatonta)
Maustaminen:
1 rkl öljyä
1 rkl soijakastiketta
1 rkl sinappia
1 tl suolaa
1/4 tl valkopippuria jauhettuna
(1 tl basilikaa)
(1 tl paprikajauhetta)
Kuorrutus:
1 dl kermaa (paksuruokakerma)
1½ dl ananasmehua ananas säilykepurkista
1 dl ananaspaloja
Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
Sekoita öljyyn pienessä kulhossa mausteet.
Sivele broilerileikkeiden pintaan.
Kypsennä ensin 225 asteessa 35 minuuttia.
Kuorrutus:
Kiehauta aineet keskenään ja levitä tasaisesti vuoan päälle.
Ripottele ananaspalat väliin ja päälle.
Kypsennä vielä uunissa15 minuuttia kuorrutuksen jälkeen.
Kuvan lähde: Atria.fi |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti