sunnuntai 28. heinäkuuta 2019

LASAGNETTE

Kesän suosikki uuniruokiani on helppoutensa takia lasagnette, joka on lasagnen pikkusisko. Erona on se, että levyt ovatkin pieniä suikaleita, ja ne laitetaan vuokaan alimmaiseksi.

Tarvitset:
400 g jauhelihaa
1 pkt lasagnette esm. Knor
2 dl maitoa
4 dl vettä
juustoraastetta
vähän voita tai öljyä 

Valmistus:
Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
Ruskista jauheliha pannulla voissa tai öljyssä.
Lisää ruskistuneeseen jauhelihaan pakkauksen jauhe ja lisää maito ja vesi.
Anna kiehua hetki.
Aseta lasagnettesuikaleet uunivuoan pohjalle, ja lisää paistinpannun "kastike" tasaisesti.
Laita päällimmäiseksi juustoraastetta.
Paista uunissa n. 30-40 minuuttia 200 asteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti