tiistai 23. heinäkuuta 2019

JANSSONIN KIUSAUS

Tässä ohje, mukautettu sellainen, kesäiseen suolaherkkuun:

Tarvitset:
1 ps        peruna-sipulisekoitusta
1 prk      anjovisfileitä
1 prk      esm. Flora ruokakerma paksumpi; kolmejuustoa
(100 g     raastettua juustoa)
hieman    maustepippuria


Valmistus:
Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Kaada peruna-sipulipussista puolet uunivuokaan.
Laita anjovisfileet seuraavaksi levittäen peruna-sipulien päälle.
Kaada liemeksi ruokakerma purkki.. Halutessasi juustoraaste päälle.
Paista n. 45-60 minuuttia uunissa.

anjoviskiusaus sivustosta www.valio.fi
(Kuvan lähde: valio.fi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti