Todella nopeatekoinen ruoka on kananmunakastike, ja kun sen lisäkkeeksi paistaa kalapuikkoja,ja lisänä tarjoaa perunoita ja salaattia, on tässä oikea loppukesän ruoka. Kananmunat kannattaa keittää valmiiksi, niin ne ovat valmiina kastikkeen joukkoon pilkottavaksi.
Tarvitset:
Voita
3 rkl vehnäjauhoja
0,3 l maitoa
suolaa
maustepippuria
3 kananmunaa
1 pkt kalapuikkoja
Valmistus:
Laita levy päälle, ja sille kattila. Pistä kattilan pohjalle voinokare sulamaan. Kun voi on sulanut käännä levy kolmoselle, ja lisää vehnäjauhot. Sekoitas kevyesti sekaisin. Kaada joukkoon maito samalla seosta vispaten. Anna kiehua hetki. Varo ylikiehumista. Jos kastike ei ole mielestäsi tarpeeksi paksua, voit vielä lisätä joukkoon hieman jauhoja, samalla sekoittaen.
Paista kalapuikot voissa paistinpannussa kullanruskeiksi. Kalapuikot voit laittaa kuumaan pannuun jäisinä pakkasesta.
Tarjoa keitettyjen perunoiden ja raikkaan salaatin kera esm. tomaatti-kurkku salaatti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti