torstai 2. kesäkuuta 2016

RAPARPERIPAISTOS

Tässä tämä toinen raparperiherkku, Forssan Lehden reseptistä mukaeltuna.

Tarvitset:

0,5 dl   raparperiä (paloina)
1    dl    sokeria
3   rkl    perunajauhoja
Taikina:
1 dl    sokeria
1 dl    vehnäjauhoja
1 dl     kaurahiutaleita
0,5 dl  juoksevaa Floraa tai 75 g voita

Valmistus:

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Laita raparperipalat uunvuuan pohjalle. Kaada päälle perunajauhot ja sokeri.
Taikinan valmistus:
sekkoita keskenään kuivat ainekset, lisää joukkoon rasva, ja sekoita. Kaada raparperiseoksen päälle mahdollisimman tasaisesti.
Paista 200 asteessa noin puoli tuntia. Nauti esm. jäätelön kera. Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti